Ivan Perišić iznenađenje na Poreč Majoru 2017

Na press konferenciji najvećeg natjecanja u odbojci na pijesku Swatch Beach Volleyball Series  potvrđen je dolazak svjetskih pjeskaša u Poreč. Naime, natjecanje Poreč Majorr će se održati na pješčanim terenima u Poreču u uvali Peškera, terenima Zelene lagune i pokraj hotela Valamar Zagreb od 27. lipnja do 2. srpnja 2017. godine. Novosti u odnosu na prošlu godinu je da u glavnom dijelu turnira nastupa hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić.

Na press konferenciji najvećeg natjecanja u odbojci na pijesku Swatch Beach Volleyball Series  potvrđen je dolazak svjetskih pjeskaša u Poreč. Naime, natjecanje Poreč Majorr će se održati na pješčanim terenima u Poreču u uvali Peškera, terenima Zelene lagune i pokraj hotela Valamar Zagreb od 27. lipnja do 2. srpnja 2017. godine. Novosti u odnosu na prošlu godinu je da u glavnom dijelu turnira nastupa hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić. Ivan Perišić u potporu nacionalnog saveza i Svjetske odbojkaške fedracije (FIVB) prvi put će odigrati mečeve u paru sa Nikšom Dellorcom.

Ukloliko se prisjetimo prošlog izdanja Swatch Beach Volleyball Series Poreč 2016. utakmice su bile isključivo tjekom dana, ali u 2017. godine novosti je uvođenje noćnih mečeva koji će dodatno omogućiti bolje praćenje natjecanja i uživanje u vrhunskom pjeskaškom natjecanju sa najboljim svjetskim pjeskašima.

 

Medijski pokrovitelj natjecanja je Hrvatska radio televizija koja će na drugom programu u subotu i nedjelju, 1. i 2. srpnja 2017. godine pratiti Poreč Major 20107. četiri sata uživo!