Beachvolley Camp U18 u Umagu 2015

Beachvolley Camp U18 u Umagu 2015 uspješno je završen još jednim turnirom gdje su igrale ekipe hrvatskih sudionika i njemačkih sudionika.
Beachvolley Camp U18 u Umagu 2015 uspješno je završen još jednim turnirom gdje su igrale ekipe hrvatskih sudionika i njemačkih sudionika. U odličnoj organizaciji koja je uključila klub iz Njemačke sa perspektivnim igračima iz kluba i igračima koji su u selekciji te isto tako i igračima koji su u hrvatskim klubovima odbojke i odbojke na pijesku i perspektivni su igrači. 
Vrhunska organizacija, video analize svakog treninga i analize utakmica, dva turnira (mix i jedan običan), individualni pristup te korekcija tehnike, taktika ekipa, situacijske vježbe u stres situacijama je sve temelj koji je iz izgrađen kako bi djeca koja su bila na kampu imala bolju pripremu za nadolazeću sezonu.
Osim sportskog djela kampa, obavezan dio je bio i na multikulturalnom pristupu gdje se htio razviti osjećaj prema drugim kultura i nacijama, te mogućnost pričanja drugog jezika. Tako je ovaj kamp bio na engleskom jeziku, što je i bio službeni jezik ovoga kampa te razne igre koje su bile dio ovoga događaja gdje su se koristili jezici obje zemlje.
Uspješan kamp koji je na kraju imao savršeno vrijeme prije uskršnjih praznika treba zahvaliti i samome organizatoru koji su puno napravili da tereni budu spremni u ovo doba godine te grad Umag koji je cijelu ovo priču podržao. Kao suorganizator i podrška tu je bio kad treba klub odbojke na pijesku Erste Zagreb.
Još jednom ćemo napomenuti kako je ovaj kamp organiziran po visokim svjetskim kriterijima i vjerujemo da će se nove nade u budućnosti razvijati u kampovima poput ovih, dogodine.
 
Foto galerije: